28 i 29 de juliol
Assessorament individual Introducció a França

Franstage-logo

22 jul. 28 i 29 de juliol
Assessorament individual Introducció a França

Lloc: Oficines Franstage C. Francesc Ciurana, 6  Entsol 2a (Girona)
Data: 28 juliol (matins horaris a l’inscripció) -29 de juliol del 2016 (tardes horaris a l’inscripció)

França és el primer soci comercial de Catalunya i concentra gran part del volum d’exportacions. Cal tenir en compte també l’elevat percentatge d’intents frustrats per accedir a aquest mercat, però malauradament aquestes dades no es publiquen.

Com adaptar el producte al mercat francès? Com accedir-hi amb un posicionament diferenciat?

Franstage s’especialitza en l’acompanyament de les empreses catalanes al mercat francès i us ofereix una entrevista totalment gratuïta de 30 minuts d’orientació estratègica i comercial durant la qual es podrà fer una avaluació de les possibilitats de negoci.

Inscripcions: https://es.surveymonkey.com/r/Entrevistesindividuals