5 de Maig
El mercat francès: aspectes clau per assessorar i treballar en el mercat francès

06 abr. 5 de Maig
El mercat francès: aspectes clau per assessorar i treballar en el mercat francès

Col·legi d'Economistes de Catalunya

Lloc: Col·legi d’Economistes de Girona
Data: Dijous 5 de Maig de 2016. De 10h a 14h.

El proper dijous 5 de Maig de 2016 tindrà lloc a la seu de Girona del Col·legi d’Economistes una sessió tècnica orientada a aportar eines de gestió i assessorament per a empreses interessades en el mercat francès. La jornada ha sigut co organitzada entre Franstage i el Col·legi d’Eonomistes de Girona.

El mercat francès, tot i ser el mercat fronterer europeu més proper de Catalunya, disposa d’una sèrie de particularitats que l’allunyen del nostre mercat i de la nostra manera de fer. Per les empreses que volen accedir-hi i pels professionals que les assessorem, se’ns pot fer difícil sense un coneixement general d’aquestes particularitats pròpies.
Amb aquesta sessió es pretén transmetre als participants les eines bàsiques per iniciar o ajudar a iniciar un procés d’internacionalització en el mercat francès.

Per a més informació i inscripcions consultar el mateix Col·legi d’Economistes de Girona.