27 de novembre
Jornada tècnica iniciativa d’acollida i gestió de turisme d’autocaravanes europeu

Jornada_tecnica_iniciativa_acollida_gestio_turisme_autocaravanes_europeu

27 nov. 27 de novembre
Jornada tècnica iniciativa d’acollida i gestió de turisme d’autocaravanes europeu

Lloc: Hotel Carlemany de Girona
Data: Divendres 27 de novembre del 2015 a partir de les 15:00 hores

Divendres 27 de novembre del 2015 a partir de les 15:00 hores a l’Hotel Carlemany de Girona, tindrà lloc una jornada tècnica sobre una iniciativa d’acollida i gestió de turisme d’’autocaravanes europeu, sector en clar expansió al nostre país. Jornada organitzada per l’’empresa Franstage de Girona, especialitzada en la dinamització territorial.

Participen el President de l’’empresa francesa Camping Car Park, responsable d’’una xarxa d’’àrees de pas per a autocaravanes a França (92.000 usuaris i prop de més de 100 àrees a França), acompanyat per l’’advocat Sr. David Garrido del bufet d’’advocats Oliver & Garrido, ens explicaran l’’àmbit tècnic i jurídic de com implantar una àrea de pas i com pot influir el nou projecte de llei, que d’’aquí a pocs mesos, regularà aquest sector.

Prop de 30 regidors d’e l’àrea de turisme, promoció econòmica i tècnics de municipis de tot el territori català, assistiran a la jornada.