SESSIÓ INFORMATIVA A GIRONA DEL NETWORKING TRANSFRONTERER GINTERIORS VIVING 2015

  • franstage_01
  • franstage_02
  • franstage_03

24 set. SESSIÓ INFORMATIVA A GIRONA DEL NETWORKING TRANSFRONTERER GINTERIORS VIVING 2015

Ahir dimecres dia 23 de setembre a les 17:30h de la tarda Franstage organitzà la sessió informativa a la Casa Masó de la Fundació Rafael Masó de Girona sobre per parlar sobre el Networking transfronterer Ginteriors Viving que tindrà lloc a Toulouse el proper dia 2 d’Octubre.

Es creà i proposà aquesta sessió informativa a l’espai de la Fundació Rafael Masó per tal de facilitar informació als possibles participants del Networking Transfronterer Ginteriors Viving , Networking Transfronterer entre professionals de l’habitatge de França i Catalunya, organitzat i conduït per l’empresa gironina Franstage i amb el suport i  participació del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors de Catalunya, demarcació de Girona (CODDIGI).

La sessió començà amb la benvinguda del director de la Fundació Rafael Masó, el Sr. Jordi Falgàs, seguidament la nostra coordinadora de esdeveniments per França Marie Pierre Devienne, presentà als assistents el Saló Viving de Toulouse , un saló anual que forma part de la xarxa de Salons Viving de França, xarxa que compta amb 12 Salons dedicats a l’habitatge repartits entre les ciutats de Poitiers, Brest , Lyon, Lille i Toulouse entre d’altres, la directora del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Girona, la Sra. Teresa Casas, presentà l’espai d’exposició de 180m2 anomenat Espai Ginteriors, organitzat per Franstage i espai que els visitants al Saló Viving de Toulouse podran veure de l’1 al 5 d’Octubre al Parc d’Exposicions de la ciutat de Toulouse. Seguidament i per tancar la sessió informativa, Alexandra Masó, sòcia directora de Franstage parlà sobre el Networking que es farà dins l’espai Ginteriors del Saló Viving de Toulouse.